Beoordelingen van Pizzeria Leonardo Groningen

Recente recensies van Pizzeria Leonardo Groningen

4 sterren na 73 reviews

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten en snelle service Fijn dat je voordat de bestelling geleverd wordt een belletje ontvangt

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's voor een hele scherpe prijs. Bezorging was top; authentiek op zijn Gronings en erg prettig.

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag via de website een bestelling gedaan en deze ook betaald. Blijkt het restaurant dicht te zijn! Waardoor we onze bestelling dus niet ontvangen hebben. Wat een ongelooflijke domper! Geen eten.. En betaald voor een niet ontvangen maaltijd. We zien het bedrag graag zo snel mogelijk terug op onze bankrekening. Alvast bedankt.

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan eerst verwacht geleverd, levering compleet en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ijn pizza zat vol champignons terwijl ik had gevraagd zonder champignons. Weinig andere ingrediënten, en de korst was taai. De pizza heeft mij 7 euro gekost, en gelijk in de prullenbak gegooid. Hoe kan dit worden gecompenseerd?

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed lekkere pizza,s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed gevuld .En de bezorging was heel vlot . En niet duur .Alle lof voor de medewerkers van Leonardo.

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza wat koud

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De koerier kwam op tijd, had alles mee en het was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, lekker en snel geleverd, perfect. Bij 4 formaggi lijken alle kazen gelijkmatig verdeeld. Dat zou anders mogen, om elke soort beter apart te kunnen proeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Alleen jammer dat mijn salade warm was en aardappels slap.. Misschien een tip om de aardappels in een apart bakje bestemd voor friet te doen. En salade naast de zak met de bestelling zelf. Groetjess

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed van smaak en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza`s voor herhaling vatbaar

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vriendelijke bezorger, eten was goed.

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza!

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren één van de beste pizzeria's van Groningen

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gister spaghetti carbonara besteld, ben heel erg tevreden. Heeft heerlijk gesmaakt er en zaten veel ingrediënten in. Ook was de bezorging erg snel. Bestel snel weer.

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel, zeker voor €7 !

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben heel tevreden. De pizza was goed van smaak. Werd heel snel bezorgd en goed van kwaliteit.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend Goede service! Roel

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppizza!

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste bezorgpizzeria van Groningen. Bezorging goed en altijd warm. Spareribs lekker van smaak en de aardappelschijfjes ook.

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen was t wisselgeld niet goed geregeld...voor de rest alles meer dan prima!

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de app besteld en duidelijk mijn adres doorgegeven. Dit was echter niet bij de bezorger bekend dus werd ik gebeld waar het nou precies was, het resultaat: een ijskoude pizza die ik nog maar moeilijk weg kreeg. Erg jammer want ik weet zeker dat het ooit een hele goede pizza is geweest. In de app kon ik ook aangeven hoe ik zou betalen en ondanks dat had de bezorger 'geen wisselgeld' waardoor er een fooi uit me werd getrokken die ze dit keer helemaal niet verdiend hadden.

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede pizza's

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker warm, de bezorging snel en aardige bezorgen maar........ het was de slecht 's belegde pizza ooit gekregen. Geen tomatensaus, zeer kleine hoeveelheid groente en die leek wel gestoomd in plaats van in een oven (mee) gebakken. Kortom wij zullen hier niet gauw opnieuw bestellen.

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kansloos. Dat is het eerste wat me te binnen schiet bij deze pizzeria. Dit zijn geen pizza's. Kaugom als bodem, geen tomaten saus, de rest matig belegd. Gewoon gadver. 1 hap pizza weg dan maar eten koken bezorg service. Dat is een goede naam voor deze wannabe pizzeria. KANSLOOS!

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, goede bezorging, geen aanmerkingen.

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza's besteld. Helaas was een ervan niet de juiste. Santa Lucia speciale (19a) besteld, gewone Lucia ontvangen. Jammer. Verder wel prima pizza's!

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zoals gewoonlijk top Bezorging duurde lang

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Pizza met goede bodem. Wel jammer dat je € 0.15 voor plastic tasje moet betalen terwijl ik deze altijd weiger! Dus op de website graag mogelijkheid tasje te weigeren.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg afgekoeld. We bestellen vaak pizza's bij Leonardo maar dan zijn de dozen heet, nu voelde hij nauwelijks warm aan.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza die ik had besteld voor de gewone prijs, was net zo mager bekleed als wanneer ik ze op de 6.50dagen bestel en hij was bijna lauw. spareribs waren wel aardig.

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer , veel te weinig aardappelschijven, dit ben ik niet gewend van Leonardo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:45uur twee pizza's besteld en om 19:00uur werden twee bijna koude pizza's bezorgd.

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel goed en heel warm ook

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, goede pizza, snel gelevert.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagne aan de onderkant verbrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza !

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde en lekkere pizza's.

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde meer dan een uur, maar het was ook wel hondeweer.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, rappe bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakte uitstekend en snelle bezorging.

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb gister een pizza besteld en die was van goede kwaliteit, rijkelijk belegd en smaakte heerlijk. De bezorging was erg vlot niets over te klagen! Ga hier zeker weer bestellen in de toekomst :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk en op de tijd bezorgd waarop we hadden besteld. De pizza met tonijn was iets droog.

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza Leonardo was erg smakelijk, niet te vet en (zeker voor de prijs) goed belegd. Bezorging was binnen een half uur ook snel.

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We wonen net buiten de stad, en kregen toch een heerlijk, warme pizza thuis bezorgd.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zonder kaas besteld, maar met kaas geleverd. Daarna erg kortaf aan de telefoon, geen excuses oid en bij de levering van de nieuwe pizza moest ik eerst de oude inleveren. Totaal geen excuses of enige compensatie en vooral het gevoel gekregen dat ik maar een lastige, zeurende klant was. Eens maar nooit weer

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste spare ribs die ik heb laten bezorgen. De pizza was ook super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima smaak heerlijk

, 03-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig tomatensaus en kaas op de bodem!

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede pizzas zoals altijd

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snelle bezorging.

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke 2 weken, goede pizza en bezorging op tijd